Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

szezonalitás

2021. 10. 27. 11:44:10

Ugyan ki ne ismerné a burgonyát? Noha egy nagyon változatosan elkészíthető, laktató alapanyag, mivel magas a szénhidráttartalma - és ráadásul legtöbbször olajban sütve kerül az asztalunkra -, így a közhiedelem méltatlanul egészségtelennek bélyegezte meg ezt az egyébként nagyszerű zöldséget. 

Pedig megfelelően elkészítve és mértékkel fogyasztva egészségünk egy fontos barátjára tehetünk szert benne! 

2021. 10. 20. 13:42:16

Köteles-Degrendele Bernadett, a Begonia Wellness Club alapítója, Begonia Bernadett néven ismert táplálkozási, wellness és önismereti coach. Munkája során a természetességet képviseli, a táplálékra úgy tekint, mint az egészségmegőrzés és gyógyulás egyik alapjára. Az elmúlt 15 évben különböző képzéseken vett részt mind wellness és táplálkozás, mind coaching témakörökben. Szakmai munkája során épít a keleti és a nyugati módszerekre is. A MyFarmHarta több szempontból is közel áll a szívéhez, hiszen amellett, hogy a környékről származik, otthonában maga is biokertészkedik, s küldetésének tartja, hogy a tiszta, egészséges, lehetőleg szezonális és helyi zöldségek, gyümölcsök fogyasztására ösztönözzön minden hozzá fordulót. Mostantól a MyFarm szakértőinek csapatát erősíti, így elsőként fogadjátok szeretettel a vele készült interjút!

 

 

2021. 09. 09. 10:27:49
Egészségtudatos szülőként, a környezetünk óvásáért felelősséget érző egyénként, vagy csak az egészséges táplálkozás elkötelezett híveként is sokszor találkozhatunk a ‘szezonalitás’ fogalmával. Miért fontos azonban, hogy az idénynövényeket részesítsük előnyben étkezéseink során, és hogyan függ össze a helyes táplálkozás, a jövő generációinak egészsége és a környezettudatosság…? Minderre ebben a cikkben szeretnénk választ adni, Ambrus Éva (élelmezésvezető és a ManóMenü alapítója) segítségével.

Keresés