Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Próba füstölt EXTRA kosár

Ár:
17.000 Ft

Attila gazda által házilag elkészített illetve a Kövesdi család és a Hartai Kolbásztöltők által alaposan letesztelt és ellenőrzött minőségű kolbászból, szalámiból, sonkából, hurkából és egyéb finomságokból gondosan összeválogatott bő 1 kg-os füstölt áru csomagot most kiegészítettük Roland Gazda 20 db kapirgálós boldog tojásával, 15 dkg háztáji őrölt paprikával és 0,5 kg vegyszermentes földeken portyázó méhek által összegyűjtött mézzel. A csomag egy 2-6 fős család vagy társaság számára akár több alkalomra jóízű reggelit vagy vacsorát varázsol az asztalra. A megrendelt extra füstöltáru csomagokat várhatóan 2020 novembere és 2021 májusa között szállítjuk ki.

  • Bő 1 kg-os füstölt áru
  • Háztáji sertéshúsból
  • Háztáji feldolgozás és füstölés
  • 20 db háztáji kapirgálós, boldog tojás
  • 15 dkg háztáji őrölt piros paprika
  • 0,5 kg vegyszermentes háztáji méz
  • Magyar gazdaságból
  • Ajtódig visszük
  • Újrahasznosított faládában

Szállítási díj Harta környékén ingyenes, távolabbra 1500 Ft.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A füstölt áru a november és május közötti időszakban, a megrendelés után 1 hónapon belül szállítjuk ki, hogy a hűtőben tárolva akár hetekig élvezhessétek a hartai háztáji kolbász, sonka, szalonna, májas, sváb hurka, tepertő fenséges ízeit. Egyedi termékeket is rendelhetsz a Hartai Kolbásztöltőktől: http://parasztreggeli.hu/.

 

A boldog tojásokat Roland Gazda szakmári 2000 m2-es szabadtartású tyúkfarmjának lakói állítják elő, akik az egész napos kapirgálás mellett ezzel foglalatoskodnak.

 

Az őrölt paprikát Dóra szomszédasszonyunk gondos kezei által művelt écs csipedett paprikából készíti el kis baráti segítséggel.

 

Az akácmézet Zoli méhészbarátunk több mint 20 kaptárnyi méhcsaládja gyűjtögeti össze nektek.

 

A füstölt áru kosarakat a következő településekre biztosan kiszállítjuk, de céltelepülés és Harta közötti útvonalon meg tudunk állni igény esetén máshol is: Harta, Budapest, Paks, Kecskemét, Solt, Kalocsa, Dunaújváros, Kulcs, Szentendre, Leányfalu.

 

A kosár tartalma Összesen 70 dkg a híres hartai kolbász valamint a hartai szalámi és sonka hármasból. Ezeken felül minden alkalommal 30-40 dkg-ot összeállítunk a további ínycsiklandozó füstölt árukból, mint a kolozsvári szalonna, házi májas, sváb hurka, angol szalonna, tepertő, disznósajt, füstölt karaj és tarja. Ezeket 20 boldog tojással, 15 dkg-os őrölt paprikával és 0,5 kg-os mézzel egészítjük ki.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés