Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Téli szezon

Az Attila Gazda által készített, a Kövesdi család és a Hartai Kolbásztöltők által pedig alaposan ellenőrzött minőségű kolbászból, szalámiból, sonkából, szalonnából és egyéb finomságokból gondosan összeválogatott bő 1,5 kg-os füstölt áru csomagokat idén először kiegészítheted Sándor Gazda 6-7 kg-os zöldséges ládáival. Továbbá Roland Gazda alkalmankénti kapirgálós boldog tojásával, háztáji őrölt paprikával és vegyszermentes földeken portyázó méhek által összegyűjtött mézzel.
A csomagok egy 4-6 fős család vagy társaság számára akár több alkalomra jóízű reggelit vagy vacsorát varázsolnak az asztalra. A megrendelt kosarakat várhatóan 2021 novembere és 2022 májusa között szállítjuk ki havonta egyszeri alkalommal.

A téli kosarakat a következő településekre biztosan kiszállítjuk, de céltelepülés és Harta közötti útvonalon meg tudunk állni igény esetén máshol is: Harta, Budapest, Solt, Paks, Kalocsa, Dunaújváros, Kulcs, Szentendre, Leányfalu.

A téli szezon 2021 decemberétől - 2022 májusáig tart.

! HÚSVÉTI csomagok szállítása Április 8-14. között esedékes. Előtte 2 nappal SMS értesítést küldünk a kiszállítás részleteiről. 

Rendezés:

Keresés