Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyári szezon

A MyFarm Harta kertben megszokott minőségű Sándor Gazda által megtermelt zöldségeket szállítjuk az asztalodra. Sőt, hogy még több legyen a minőségi háztáji termékek listája a családi étkezéseknél, a jól bevált zöldségkosár mellé a Roland Gazda farmjáról származó már kipróbált minőségű, boldog, kapirgálós tojásokat, valamint további extra háztáji finomságokat kapsz a zöldségek mellé: Az őrölt paprikát Dóra szomszédasszonyunk gondos kezei által művelt és csipedett paprikából készíti el kis baráti segítséggel. Az akácmézet Zoli méhészbarátunk több, mint 20 kaptárnyi méhcsaládja gyűjtögeti össze nektek. + Attila gazda ízletes füstölt árui a nyári szezonban is elérhetőek, melyet külön rendelhetsz a kiválasztott nyári kosarad mellé is.

A kosarakat a következő településekre biztosan kiszállítjuk, de céltelepülés és Harta közötti útvonalon meg tudunk állni igény esetén máshol is: Harta, Budapest (azon belül csak a budai oldalra), Dunaharaszti, Csepel, Soroksár, Pesterzsébet, Dunavarsány, Paks, Solt, Kalocsa, Dunaújváros, Kulcs, Szentendre, Leányfalu és vonzáskörzetük!

2021-ben az észak-pesti kerületekbe a nagyrédei Erika és Szabolcs Gazda, a dél-pesti kerületekbe (efelett írjuk pontosan melyik területek) továbbra is a hartai kert szállít.

A nyári szezon 2021 májusától - kb. 2021 novemberéig tart.

Rendezés:

Keresés