Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hajdúhadház

Mihály és ifj.Mihály Gazda Hajdúhadházon él, ami egy 15 ezer fős mezőgazdasági kisváros Debrecen és Nyíregyháza között. MIhály 32 éves, 10 évet dolgozott egy kereskedelmi multinál, de eljött az idő, hogy a saját vállalkozását erősítse és építse ki. Édesapja 65 éves, nyugdíjas. Egész életében a Hajdú Ipari műveknél dolgozott és szabadidejében a mezőgazdaságban tevékenykedett. Régen egrest termesztett (mint olyan sokan ezen a környéken), viszont több, mint 30 éve foglalkozik már zöldségekkel és a háztáji kerttel, csakúgy, mint párja, Julika. Csapatuk tagja még Csoki, a kölyök német vizsla is, aki a biztonsági szolgálatot látja el.

Hisznek abban, hogy az vagy amit megeszel. Zöldségeik mindig is vegyszermentesek voltak, hiszen úgy gondolják, hogy az igazán szép, finom és egészséges termés titka a sok gondoskodásban és odafigyelésben, nem pedig a vegyszerekben rejlik....   Bővebben >>

A kosarakat a következő településekre biztosan kiszállítjuk, de céltelepülés és Hajdúhadház közötti útvonalon meg tudunk állni igény esetén máshol is: Hajdúhadház, Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Hajdúböszörmény.

A nyári szezon 2021 májusától - kb. 2021 novemberéig tart.

Rendezés:

Keresés